0 Varukorg

Ariana Grande

Ariana Grande har själv varit med och tagit fram parfymerna och satt sin personliga prägel på både parfymernas doft och på deras namn. Med dofterna låter Ariana oss komma närmre hennes sprudlande personlighet och speglar hennes feminina image. Genom den söta och sexiga doften får även du ta del av den uppmärksamhet som Ariana får varje dag.


Ariana Grande

Ariana Grande har själv varit med och tagit fram parfymerna och satt sin personliga prägel på både parfymernas doft och på deras namn. Med dofterna låter Ariana oss komma närmre hennes sprudlande personlighet och speglar hennes feminina image. Genom den söta och sexiga doften får även du ta del av den uppmärksamhet som Ariana får varje dag.


Parfym från Ariana Grande - tjejen som är van vid uppmärksamhet

Den internationellt hyllade skådespelerskan och musikartisten Ariana Grande, med sin fantastiska sångröst, genuina personlighet och djärva, uttrycksfulla stil, har under bara några år verkligen gjort ett namn för sig. Nu gör Ariana Grande sig erkänd även inom skönhetsbranschen efter att hennes allra första doft på marknaden lanserades 2015. Dofterna i Ariana Grande-parfym är inspirerade av Arianas sprudlande personlighet och speglar hennes feminina image. Stjärnans underbara röst som fört henne till framgång har hörts i såväl musikaler, tv-serier och filmer, och sockersöta Ariana Grande har synts i medier allt oftare sedan debuten 2008 med musikalen ”13”. Ariana har trots sin unga ålder en rejäl meritlista i bagaget.

Hon har sålt femdubbel platina, nominerats till två Grammys, vunnit över 30 priser och hade under 2014 flest topp 10-singlar av alla. Hon har haft två låtar på förstaplats på Billboard Top 200. Debutalbumet “Yours Truly” innehöll superhiten "The Way" (feat. Mac Miller), som tog sig till topp 10 på Billboard Hot 100. När singeln "Problem" (feat. Iggy Azalea) släpptes blev Ariana den yngsta kvinnliga artisten någonsin att sälja över 400 000 exemplar av sin debutsingel redan första veckan. Singeln gick direkt in på förstaplatsen i 85 länder. Samma vecka som albumet “My Everything” släpptes klättrade Ariana till första plats på Billboardlistan Artists 100.

Hon blev också den första kvinna genom tiderna, och den första artisten sedan Michael Jackson, att ha tre låtar – "Problem", "Break Free" (feat. Zedd) och "Bang Bang" med Nicki Minaj och Jessie J – samtidigt på topp 6 i Digital Songs-listan. 2013 utsågs hon till "Bästa nya artist" vid American Music Awards.

Ariana Grandes självsäkerhet och vilja att uttrycka sig själv för fansen har gjort henne till en av den här generationens mest inflytelserika artister; över 44 miljoner människor på twitter och 100 miljoner på instagram följer den moderiktiga ikonen som vill inspirera alla som intresserar sig för vad hon gör till att vara så fria som de bara kan.

– Var och uttryck er själva, gör och klä er som ni vill, skratta hur högt ni vill och älska den ni älskar, säger Ariana Grande.

Ariana Grande-parfym är ett nytt sätt för artisten att visa vem hon är. Hon har personligen varit med och utvecklat doften för att förmedla sin flörtiga karaktär och stil som en uppmaning till sina fans att beundra sina unika egenskaper och leva ut sig själva till fullo. Ariana Grande-parfym är en älskvärd och passionerad förlängning av hennes eget personliga uttryck; varje del i dofterna bär Arianas förföriskt lekfulla karaktär med sockersöta, sensuella inslag. Dofterna i Ariana Grande-parfym kan sammanfattas som en läcker explosion av spännande inslag med gnistrande fruktiga och feminina blommiga noter som balanseras av mysk, ljust trä och oväntade marshmallows, som gör dig beroende och lämnar ett förföriskt doftspår.

Produkten har lagts i kundvagnen