0 Varukorg

Decléor

I Decléors arbete med att ta fram hudvårdsprodukter ingår utöver modern teknik med aromaterapi och den allra senaste forskningen, också tusenårig läkekonst från Kina. Decléors sortiment innefattar skönhet för allt från hår till hud och är ett perfekt alternativ för dig som har känslig hud, då ingredienserna är snälla och skonsamma. Hitta de produkter som passar just dina behov och ge din hud och ditt hår goda, naturliga förutsättningar. 

 

 


Decléor

I Decléors arbete med att ta fram hudvårdsprodukter ingår utöver modern teknik med aromaterapi och den allra senaste forskningen, också tusenårig läkekonst från Kina. Decléors sortiment innefattar skönhet för allt från hår till hud och är ett perfekt alternativ för dig som har känslig hud, då ingredienserna är snälla och skonsamma. Hitta de produkter som passar just dina behov och ge din hud och ditt hår goda, naturliga förutsättningar. 

 

 

Decléor
100 Produkter

Decléor – naturlig hudvård

Decléor grundades i Paris år 1974 och är sedan 2014 en del av Loréal. Från början hette märket bara ”Cleor”, en förkorting av Clé en or, som på franska betyder ”gyllene nyckel”. Den gyllene nyckeln skulle för användaren öppna skönhetens tempel och bakom märket stod kunniga inom områden som aromaterapi, akupressur, hudvård och medicin. Ända sedan starten har man arbetat med aromaterapi, ett inom skönhetsbranschen relativt unikt koncept. Produkterna är fria från färgämnen, kemisk parfym och konserveringsmedel och baseras i regel på naturliga ingredienser som växt- och havsalgsextrakt, essentiella oljor, örter och lera. Valet av ingredienser gör att en stor del av sortimentet är helt naturligt och det är därför ett bra alternativ för den som har känslig hud, eller bara vill leva mer naturligt. Vissa produkter i sortimentet rekommenderas även av astma- och allergiförbundet tack vare sina skonsamma ingredienser.  

Hitta ett brett utbud av Decléor

Produkterna i Decléors sortiment tas fram på märkets laboratorium i Paris och testas sedan ytterligare på andra, oberoende ställen innan de går vidare och blir en del av sortimentet. Utöver att vara ett populärt märke att ha hemma i badrumsskåpet, används Decléors produkter också på många spa-anläggningar världen över och är i och med det också ett ledande spa-märke. NordicFeel är en av Decléors försäljare i Sverige och du hittar här ett brett utbud av märkets olika produkter, både för honom och henne. 

Tilldelats utmärkelser och nomineringar

Decléors popularitet syns inte bara på spa-anläggningar och i badrumsskåp världen över, märket har också tilldelats utmärkelser och nominerats i tävlingar för sina fina produkter. Bland annat har man tilldelats kosmetikens motsvarighet till en Oscar för sin solserie. Hos NordicFeel hittar du Decléors solserie Aroma Sun Expert, i vilken solskyddsprodukter med skydd upp till 50 SPF ingår. Du hittar också solskyddskräm med anti-rynksystem och solskyddsolja som fungerar både på kroppen och i håret. I Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2015, nominerades flera produkter från Decléor, bland annat rengöringsoljan Micellar Oil och nattbalmet Aromaessence Marjolaine. Rengöringsoljan Micellar Oil är en skonsam och lättanvänd olja som med hjälp av vatten blir till skum, vilket gör det lätt att rengöra ansiktet och ta bort både smuts och vattenfast make-up. Nattbalmet Aromaessence Marjolaine är en 100 % naturlig produkt som passar både torr och mycket torr hud och som genom att vara intensivt näringsgivande, ger en välmående hy. En annan populär serie från märket är Life Radiance, produkter som fokuserar på att ge din hy lyster.

Handla Decleor billigt hos NordicFeel

Decléor är en välkänd fransk tillverkare av hudvård som är baserad på essensiella oljor. Decleor hudvård har skönhetsinstitut över hela Frankrike, och även resten av Europa, där man erbjuder naturlig Decleor hudvård av högsta kvalitet. Nu kan även du handla Decleor salongsstorlek här hos NordicFeel. Unna dig härligt avstressande hudvårdsprodukter som gör underverk med din hud på ett skonsamt och mjukt sätt.

På jakt efter billig Decleor?

Decléor är efter 75 år fortfarande marknadsledande inom naturlig aromaterapi och det tycker vi är värt att fira! Produkter från Decleor Sverige används ofta vid aromaterapi och nu kan du enkelt skapa ditt eget hemmaspa genom att köpa Declore hudvård på nätet till riktigt bra priser. Handla dina Decléor produkter redan idag på nordicfeel.se, vi garanterar snabb leverans.

Skön hudvård från Decleor

Hudvård från Decleor är en upplevelse i sig. Koncentrat av aromatiska växtessenser ger välgörande vård av dina hudceller och tack vare naturligt läkande ingredienser bygger Decléor upp din hud igen. Declor hudvård är både mild och energigivande. Efter en stärkande behandling med något preparat från Decléor är du redo för att möta dagen igen med ny energi.

Billig hudvård snabbt och enkelt - shoppa Decleor online

Att shoppa Decleor produkter online hos NordicFeel är mycket fördelaktigt för dig. Det låga priset som du ser är det som du betalar i slutänden - inga dolda fraktavgifter tillkommer här på nordicfeel.se. Det gör det även möjligt för dig att kosta på dig fler lyxiga produkter från det franska varumärket Decleor - kanske något för både ansikte och kropp?

Decleor - ett naturligt hudvårdsval

När du köper Decleor hudvård online får du inte bara en hudvårdsprodukt, utan du köper en eller flera delar av ett helt koncept som hjälper dig att göra ett naturligt hudvårdsval. Doften är ett av våra viktigaste sinnen och Decleor produkter har en härligt ren och äkta doft av läkande växter. Decleor Sverige erbjuder ett rikt urval av de bästa hudvårdsprodukterna från Decléor. Tveka inte att beställa din Decleor hudvård hos NordicFeel på en gång.

Rengöring på djupet med Decléor

De viktigaste beståndsdelarna i Decleor hudvård är Aromessence - det berömda serumet från Decleor som skönhetsmärket har lagt ner mycket tid på att ta fram. Decleor serum innehåller små molekyler som enkelt tar sig ner i hudens djupa lager och rengör den ordentligt. Serumet stimulerar cellförnyelsen och återställer hudens balans. Därför är också Decleor serum så effektivt som anti-aging behandling och det förstärker även creme som du lägger på efter behandlingen.

Decléor tillför huden näring

När du handlar billig Decleor hudvård hos NordicFeel får du produkter som är skräddarsydda för att rengöra och vårda din hud på bästa sätt. De essentiella oljorna tas snabbt upp av huden och lämnar ingen fet yta efter sig. Dessutom förstärks effekten av din dagliga hudcreme med upp till 3 gånger. Decleor hudcreme tillför din hud extra fukt, proteiner, mineraler och vitaminer. Förutom världsledande aromaterapi erbjuder Decleor även väldoftande parfym.

Handla billig hudvård på nätet från Decleor

Om du vill köpa olika produkter som Decleor smink hudvård är det billigaste och enklaste sättet här på NordicFeel. Här hittar du även kit, exempelvis med Men's skin care. När du beställer dina favoriter bland Decleor hudvård skickar vi dina produkter - snabbt och alltid gratis, oavsett storlek på beställningen! Handla direkt, vi bjuder på fria returer om du ångrar någon Decléor vara.

Produkten har lagts i kundvagnen